Looströms konferens - strategi, utveckling och studiebesök

Strategi och utveckling - samtal som vanligtvis sker i konferensrum. Men vad händer om man tar samtalen till helt ny plats?

Strategi och utveckling – samtal som vanligtvis sker i konferensrum. Men vad händer om man tar samtalen till helt ny plats?

Konstruktionsbyrån Looström valde att boka in personalen på nattåget till Åre för att tillsammans blicka framåt, utvecklas, diskutera, umgås och göra spännande saker.

Studieresan “Looström blickar framåt” gav företaget möjlighet att samla sina 50 anställda för att tillsammans:

🌟 Prata framtid – hur ska vi se ut de närmsta 5 åren?
🌟 Göra spännande saker tillsammans
🌟 Umgås och diskutera
🌟 Ha kul med varandra
🌟 Utvecklas

Looström utmanar oss alltid genom att önska mötesplatser med intressanta byggnader att studera närmare. Och då är det inte arkitektoniskt vackra platser de är ute efter – de vill studera konstruktioner. Det här är gänget som kan dröja länge för att betrakta ett betonggolv eller bjälklag.

I Åre fick de ett späckat program med flera studiebesök för inspiration och utveckling.

…Besök på Copperhill Mountain Lodge som är en av Europas största träbyggnader, byggd på en ovanligt väderutsatt plats…

…Holiday Club är ett annat hotell som med sitt läge vid stranden av Åresjön har en ovanlig konstruktion som är förlåtande vid översvämningar…

…Åre Kabinbana, Nordens största, är en imponerande men väderkänslig konstruktion som har en motvikt på vajrarna på 110 ton…

Låter det spännande? (Det är det garanterat om du är konstruktör.)

Däremellan fick vi in upplevelser och aktiviteter som återspeglar Looströms företagskultur och den aktiva livsstil som de stödjer; snöskovanding till varma bad innan restaurangbesök, matlagning utomhus i minusgrader, konstruktion av isskulpturer, skidåkning, slalomtävlingar. Och härligt, teamstärkande umgänge förstås.