Detta är Contrast

Vi är en bra kombo av erfarna och nytänkande upplevelsekreatörer som kan förvandla nästan vad som helst till engagerande innehåll. Ett pålitligt no-bullshit-företag, om du frågar oss.

Vi har en orubblig tro på det mänskliga mötets kraft. Ingen annan form av kommunikation är lika bra på att framkalla känslor, förmedla budskap och förändra beteenden. Vi har sett kraften med egna ögon. 1000-tals gånger, sedan 1994. 

Gemensamt för oss alla är förmågan att se möjligheten att bygga varumärke i allt. I de stora penseldragen och den minsta lilla detaljen. 

Andra egenskaper som våra kunder brukar använda för att beskriva oss på Contrast är: prestigelösa, kreativa och bäst på att hitta de smartaste lösningarna. 

Oavsett vad du vill få ut av ditt samarbete med oss så är vårt mål alltid att skapa stora upplevelser som stärker relationerna till ditt varumärke och mellan de människor som betyder mest för ditt företag.

Lediga jobb hos oss

Vi behöver bli fler på vårt kontor i Stockholm!

Just nu söker vi två proffsiga, trevliga och prestigelösa kollegor som vill vara med och skapa världens mest effektiva kommunikation.

Hållbara event

Sedan 2020 arbetar vi kontinuerligt för att skapa smarta event som minimerar påverkan på människa och miljö.