Gränslösa upplevelser ger starka relationer.

Vår passion

Vi är experter på att skapa varumärkes- upplevelser och möteskommunikation som bygger trivsamma arbetsplatser med starka kundrelationer. Oavsett syfte, situation eller ambition hjälper vi er att nå nya mål, var som helst i världen.

Vi älskar mötet mellan människor och har både verktygen och kontakterna för att göra dem effektiva och minnesvärda. Våra projekt styrs alltid av ett tydligt syfte och strategiska mål, där ni som beställare är delaktig i processen. Därefter är det egentligen bara fantasin som sätter gränser för vad vi tillsammans åstadkommer.                                                                                                        

Historia

Vi startade Contrast 1994 och är i dag en av Sveriges ledande eventbyråer inom B2B och B2E.

Under årens lopp har vi genomfört tusentals event, och vi känner oss trygga med att säga att vi är ett av Sveriges mest erfarna eventbolag inom B2B och B2E, med ett nätverk som sträcker sig över hela jorden. Med världen som spelplan, i kombination med starka koncept och noggrann produktion, kan vi erbjuda unika upplevelser som passar ert företags eller organisations ambition och position. Vi är idag runt 20 medarbetare – varmt välkommen att besöka oss på Brahegatan på Östermalm, Stockholm eller på I11-området i Växjö.