Om du är trött på möten borde du boka ett till.
Med oss.

Event

När vi hör ordet event så ser vi händelser utöver det vanliga. Något att samlas kring, som gör avtryck, men kanske främst – något som startar samtal.

Mer konkret innebär det att vi skapar förutsättningarna och bygger upplevelserna som gör att ni som kund kan få ut det mesta genom inspirerande möten och relationsstärkande aktiviteter Resultatet blir starkare organisationer och trivsammare arbetsplatser med högre effektivitet och lägre personalomsättning. Varje kunds situation, position och ambition är unik, så genom att först lyssna så hittar vi sedan lösningar som möter upp behovet. Projekten styrs alltid av ett tydligt syfte och strategiskt mål, där ni som beställare är delaktig i den kreativa processen. Vår styrka är just kombinationen av strategiska koncept, noggrann produktion och säkerställda genomföranden. Det kan exempelvis vara att bygga varumärken, utveckla eller förstärka relationer eller sprida information på nya, uppseendeväckande sätt.

Konferens & Resa

Tokyo eller Trelleborg? Det som skiljer oss från andra är vårt stora nätverk som sträcker sig över hela världen.

Vårt stora nätverk hjälper oss att alltid hitta perfekta lokala leverantörer som matchar era behov, oavsett om aktiviteten är på er egen bakgård eller högst upp i en av Tokyos skyskrapor. Vår globala lokalkännedom ger er dessutom tillgång till pärlorna – det som förstärker intrycken och lyfter upplevelsen till nya nivåer.   Konferenser stärker och engagerar relationer mellan människor genom att låta dem dela unika upplevelser, något som också visat sig vara den effektivaste vägen för inlärning. För att undvika envägskommunikation skapar vi istället dynamik genom exempelvis gruppdiskussioner och paneldebatter. Om det så är genom lagtävlingar, eller något så enkelt som att välja ståbord framför sittningar så har vi teknikerna och metoderna som hjälper kunden nå syftet och målet med konferensen.   Det kan även vara skönt att veta att vi redan är införstådda i de kulturella utmaningar som eventuellt väntar oss, så att vi snabbt kan förebygga och navigera förbi dem utan att påverka varken genomförande eller leverans. Vårt team av okomplicerade och jordnära kollegor följer projektet och är med från start till mål. För er som kund innebär det alltid en extra trygghet både före, under och efter genomförda aktiviteter.

Våra partners

Vi har handplockat specialister från andra grenar av kommunikations- branschen som kompletterar vårt erbjudande av brand experience och event.

Vi arbetar med upplevelsekommunikation eftersom vi är övertygade om det mänskliga mötets oöverträffliga effekter. Men innan vi låter dina kunder eller anställda mötas på DAGEN D, är det en hel del annat som ska kommuniceras på olika sätt och i olika kanaler. Därför har vi genom åren vaskat fram überproffsiga och alerta samarbetspartners från andra discipliner inom kommunikationsbranschen. När de tackar ’ja’ till att medverka i en eventproduktion, är de 100% dedikerade ditt företag och era mål. Fördelen för dig är att du får erfarna fullblodsproffs i alla delar av en komplett produktion; från strategi och planering till genomförande och uppföljning. Några av våra samarbetspartners: Active Minds – skräddarsydda företagsaktiviteter Björn Media – filmproduktion Contrast Business Travel – reseplanering och bokningar Gangster Media – copywriting, design, webb Go Brave – design, webb, strategisk kommunikation Fyrfalk Content – innehållsproduktion, moderator, coach Mbrace – filmproduktion Prodo Media – upplevelsedesign Stillgren Kommunikation – strategisk kommunikation, innehållsproduktion, copywriting Value Not Noice – design, webb