Vill du arbeta med världens mest effektiva metod för att bygga varumärken? Just nu är vi på en tillväxtresa och behöver dig med affärssinne som vill leda spännande kundprojekt.

Om rollen
Som projektledare vårdar och utvecklar du relationerna till befintliga kunder samtidigt som du använder ditt nätverk och din näsa för att ständigt hitta nya affärer. Du leder arbetet i dina projektgrupper där du är delaktig i den kreativa processen och ansvarar för att konceptet ni skapar håller strategisk höjd och uppfyller kundens målkrav. Naturligtvis har du hela tiden stenkoll på din projektplan, budget och deadlines. Du älskar när varje dag är olik den andra, och har inget emot att ibland vakna upp på en spännande plats, någonstans i Sverige eller utomlands.

Om oss
Vi hjälper kunder inom handel, tillverkningsindustri, IT och tech att bygga starka relationer mellan deras varumärken och de människor som betyder allra mest för dem. Vår vision är att bli större, trots att vi redan sorterar oss bland Sveriges större event- och brand experience byråer. Vi har varit i branschen sedan innan det ens fanns ett branschnamn för det vi gör. Vårt småländska ursprung sitter djupt rotat, vi vill tro att det är därför vi förmodligen har branschens mest trogna kunder; vi är pålitliga och okomplicerade, vi säger som det är och håller vad vi lovar.

Om dig
Du har arbetat som projektledare i ett antal år och har ett stort professionellt nätverk. Du har ansvarat för flera större och komplexa projekt; du förstår därför vad vi menar när vi säger att ’god planeringsförmåga’ och ’koll på detaljer’ är avgörande. Rollen ställer stora krav på att du har affärssinne och är lösningsorienterad. Vi ser gärna också att du bidrar med mycket energi och utmanar såväl kunder som kollegor med nya idéer kring upplägg och innehåll. Sist men inte minst är det viktigt att du är en social och genuint trevlig och ärlig person.

Tjänsten kräver:
• Erfarenhet av B2B
• Utbildning, eller erfarenhet, inom varumärkesbyggande eller kommunikation i stort
• Utbildning, eller erfarenhet, inom agil projektledning
• Flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift
• B-körkort

Meriterande:
• Erfarenhet av arbete med event och varumärkesupplevelser (brand experience)
• Erfarenhet av digitala sändningar

Vi hoppas på dig!
Sista ansökningsdag: 10 september 2021
Start: Snarast, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Centrala Stockholm
Lön: Fast lön

Skicka din ansökan till Ola Comstedt, ola@contrast.se, som också svarar på frågor om tjänsten.