Contrast lanserar ett helt nytt kommunikationskoncept med två nya webbplatser och en ny grafisk profil. Målet med lanseringen är att bli tydligare med sitt erbjudande. “Vi är duktiga på personliga relationer och är bortskämda med lojala kunder. Men satsar nu för att även nya kunder ska förstå vilka vi är och vad vi levererar”, säger Ola Comstedt, marknadsansvarig på Contrast AB.

Stora upplevelser ger starka relationer. Så lyder den nya formuleringen på eventbyrån Contrasts löfte till sina kunder. Genom just upplevelser kan företag påverka vilken relation individer har till det egna varumärket, eller stärka relationer mellan de personer som betyder allra mest för varumärket, nämligen medarbetarna.

– “Alla varumärken har en inneboende kraft. Vi är experter på att hitta, tolka och förmedla den kraften i form av livfulla och engagerande events, möten, konferenser eller resor, något som vi har varit lite blygsamma med att berätta”, förklarar Ola Comstedt.

Samtidigt lanserar Contrast också Aktiviteket.se, ytterligare en ny webbplats med hundra procent unika aktiviteter. Sedan tidigare är Contrast leverantör till några av de främsta konferenshotellen i Sverige och har genomfört tusentals aktiviteter genom åren.

– “Eftefrågan på aktiviteter har verkligen exploderat de senaste åren. Vårt nya idébibliotek är fyllt med ambitiösa kvalitetsaktiviteter som engagerar och överträffar våra deltagares förväntningar”, berättar Per Magnusson, ansvarig för Aktiviteket.

Kontakta:

Ola Comstedt, marknadsansvarig Contrast AB, +46 705 34 60 02, ola@contrast.se

Per Magnusson, ansvarig Aktiviteket, +46 703 53 46 53, per@aktiviteket.se

Länk till Pressrelease Contrast_Mars_2015

Länk till artikel i Meetings International