Kafferepet – kom så spelar vi!

Vi är övertygade om att du någon gång har besökt ett äldreboende. Har du inte gjort det så kommer du att få göra det, så är som bekant livets gång.

Det senaste året har många av oss på Contrast sett detta på nära håll. Vi har tillbringat mycket tid på äldreboenden för att vara med och umgås med våra föräldrar och äldre släktingar. Vi har sett hur lite som händer och hur svårt personalen har att hinna sysselsätta och umgås med våra nära och kära. Därför har vi tagit fram Kafferepet.

Kafferepet är ett enkelt och själv gående upplevelsespel i flera delar som ger personalen helt nya möjligheter att sysselsätta och roa de äldre. Vi kommer först att testa konceptet i Växjö Kommun men hoppas att konceptet med tiden kan växa. Vi på Contrast ställer upp med jobb och vår kunskap, vi tar inte end enda krona betalt. I detta fall vill vi verkligen bjuda på vår kunskap.

Med Kafferepet vill vi utnyttja vår erfarenhet av att ha arrangerat tusentals aktiviteter och upplevelser och dela med os av dessa till våra äldre. Vi ser det som ett tack till personalen som gör ett storartat jobb, men framförallt som en möjlighet att ge våra kära äldre nya och spännande upplevelser, igenkännande skratt och minnen att le åt och prata om.

Vi vill också passa på att tacka alla sponsorer som är med och delar vårt engagemang och gör en insats för glädjen på våra äldreboenden.

Tack till RootfruitArkitektkopia ABLöfbergsFazer och Gangster Media.

Hälsningar/
Vännerna på Contrast