Om du är trött på möten borde du boka ett till.
Med oss.

Event

I ordet event gömmer sig många betydelser. Stora upplevelser, lönsamma sammanhang, inspirerande möten och stärkta relationer. Med mera, med mera. För oss är arbetet med events ett livslångt passionerat förhållande.

Eftersom vi i mer än 20 år enbart jobbat med B2B och B2E har vi oslagbara kunskaper om hur man bäst kommunicerar internt genom upplevelser och möten inom organisationer, koncerner eller bolag. Vår styrka är kombinationen av starka koncept, noggrann produktion och säkerställda genomföranden. Alla event har alltid ett klart syfte och ett mål. Det kan exempelvis vara att bygga varumärken, utveckla eller förstärka relationer eller sprida information på nydanande sätt.

Konferens & resa

Våra erfarenheter när det gäller att genomföra annorlunda företagsarrangemang över jordens alla hörn skiljer oss från alla, både traditionella och otraditionella eventbyråer. Den skillnaden måste upplevas.

En konferens med Contrast är inte något man bara är med på. Det är en upplevelser man är mitt i. Vi vet vad som krävs för att nyttan ska bli minst lika stor som nöjet och skapar en helhet kring arrangemanget. Vi kan erbjuda dig enastående inspiratörer som aktiverar, roar eller utbildar. Sedan slutet av 70-talet har vi byggt upp ett unikt kontaktnät på destinationer över hela världen. Kort sagt: vi ser till att ditt företagsarrangemang blir en stor upplevelse. Var som helst på vår vackra planet. Vi bokar alla resor via vår affärsresebyrå, Contrast Business Travel. Ring gärna Anita eller Kjersti på +46 470 34 79 66 så hjälper de dig att täcka alla dina afffärsresebehov. Läs mer på contrastbt.se

Aktiviteket

Contrast är idag en av Nordens största leverantörer av unika företagsaktiviteter under varumärket Aktiviteket.

Aktiviteket levererar och genomföra aktiviteter både i Sverige och utomlands, och är även underleverantör till otaliga konferensanläggningar och andra eventbolag. Allt detta innebär att Aktiviteket kan hålla en konkurrenskraftig prissättning, samtidigt som högsta kvalitetsnivå. Detta gäller oavsett om gruppen är 10 eller 2000 personer. Läs mer på aktiviteket.se